« Terug naar vorige pagina

Over Zorgverzekeraars

Welke verzekering past bij mij?

Omdat uw situatie kan veranderen, loont het om regelmatig te checken welke verzekering het beste bij u past. Door uw dekking te wijzigen of over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, kunt u namelijk honderden euro’s per jaar besparen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat niet elke verzekering hulpmiddelen vergoed die u in de apotheek ophaalt. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de apotheek, of informeren bij de betreffende zorgverzekeraars.

Uw persoonlijke situatie

Stel uzelf de vraag of de dekking van uw huidige zorgverzekering nog overeenkomt met uw persoonlijke (gezondheids)situatie. Bent u gezond en verwacht u in de nabije toekomst geen of weinig zorguitgaven? Dan kunt u veel besparen door te kiezen voor een hoog eigen risico. Heeft u juist veel zorg nodig, dan kunt u besparen door te kiezen voor een aanvullende verzekering de gunstigste voorwaarden.

Wordt mijn medicijn vergoed?

Hoe zit het nu met de vergoeding van medicijnen, waar moet u op letten. Welke zorgverzekering past het beste in uw situatie? lees verder