Terug naar vestigingen

Apotheek Wildersgang

Bericht van
Uw apotheker

Welkom bij Apotheek Wildersgang

Op deze website vindt u onder andere informatie over uw apotheek , ziektebeelden, genees- en hulpmiddelen en zorgthema's.

Dezelfde informatie die in de apotheek beschikbaar is, is hiermee ook in uw eigen omgeving te bekijken. Uw apotheekteam blijft uiteraard beschikbaar om u met kennis en ervaring bij te staan als u daar behoefte aan heeft.

Diensten en werkwijze

Herhalingsrecepten

Voor geneesmiddelen die regelmatig herhaald moeten worden, raden wij u aan om een paar dagen voordat ze op zijn een herhalingsrecept te regelen via uw huisarts. U kunt herhalingsrecepten regelen via de herhaaltelefoon, via internet of door een etiketje in te leveren bij de huisarts.

Als u uw aanvraag op werkdagen doet voor 12:00 uur dan kunt u twee werkdagen later uw medicijnen ophalen. Vanaf 13:00uur staan uw medicijnen dan voor u klaar.

Bezorgservice

Soms zijn mensen niet in staat om naar de apotheek te komen. In dat geval kan u met ons overleggen of het mogelijk is om geneesmiddelen bij u thuis te bezorgen. De bezorgtijden zijn tussen 12:00 uur en 18:00 uur. Wij verwachten dat u thuis bent. Indien u niet thuis bent, kunt u de medicijnen de volgende dag ophalen in de apotheek of u kunt bellen voor een nieuwe bezorgafspraak.

Openings
Tijden

Let op: Apotheek Wildersgang is gesloten 2e Pinksterdag (21 mei 2018). Dienstdoende apotheek is Apotheek Salentijn, Stadshaven 21 te Appingedam


maandag t/m vrijdag

08:00 - 18:00 uur

Contact
Gegevens

Ede Staalstraat 3
9933 KJ Delfzijl
T: 0596-613548
F: 0596-618812