Terug naar vestigingen

Apotheek Wildersgang

Bericht van
Uw apotheker

Welkom bij Apotheek Wildersgang

Op deze website vindt u onder andere informatie over uw apotheek, ziektebeelden, genees- en hulpmiddelen en zorgthema's.

Dezelfde informatie die in de apotheek beschikbaar is, is hiermee ook in uw eigen omgeving te bekijken. Uw apotheekteam blijft uiteraard beschikbaar om u met kennis en ervaring bij te staan als u daar behoefte aan heeft.

Diensten en werkwijze

Herhalingsrecepten

Voor geneesmiddelen die regelmatig herhaald moeten worden, raden wij u aan om een paar dagen voordat ze op zijn een herhalingsrecept te regelen via uw huisarts. Ook kunt u etiketten inleveren in de brievenbus in de apotheek (binnen, links naast de schuifdeur). Uw medicijnen liggen 2 werkdagen later na 13:00 voor u klaar in de apotheek.

TIP: In samenwerking met uw huisarts bieden wij de nieuwe herhaalservice aan. Wij houden hierbij uw voorraad in de gaten, vragen op tijd nieuwe recepten aan bij de huisarts en sturen u een bericht wanneer uw medicijnen weer klaar liggen.


Bezorgservice

Soms zijn mensen niet in staat om naar de apotheek te komen. In dat geval kan u met ons overleggen of het mogelijk is om geneesmiddelen bij u thuis te bezorgen. De bezorgtijden zijn tussen 12:00 uur en 18:00 uur. Wij verwachten dat u thuis bent. Indien u niet thuis bent, kunt u de medicijnen de volgende dag ophalen in de apotheek of u kunt bellen voor een nieuwe bezorgafspraak.

Openings
Tijden

maandag t/m vrijdag
08:00 - 18:00

LET OP vanaf 1 april 2019 zijn wij geopend van
8:00-17:30!

Contact
Gegevens

Ede Staalstraat 3
9933 KJ Delfzijl
T:0596-613548
F:0596-618812

apotheekwildersgang@ezorg.nl