« Terug naar vorige pagina

Registreren herhaalservice

Wat is de herhaalservice?

De herhaalservice houdt in dat alle medicijnen die u langdurig gebruikt elke drie maanden automatisch voor u wordt klaargezet. Het recept voor deze medicijnen wordt door ons aangevraagd bij uw huisarts.

Ongeveer een week voordat uw medicijnen op zijn, kunt u ze ophalen in de apotheek of laten bezorgen. U ontvangt van ons een bericht op heet moment dat de medicijnen voor u klaar staan.

Starten met herhaalservice

Als u wilt deelnemen aan de Herhaalservice verzoeken wij u het ‘Inschrijfformulier herhaalservice’ hieronder in te vullen of het formulier te downloaden en in te vullen.

Wanneer u gebruik gaat maken van onze herhaalservice, wordt met een assistente doorgenomen welke medicijnen u gebruikt en wat het gebruik daarvan is. De voorraad die u op dat moment nog in huis heeft, wordt geteld en aangevuld, zodat alles gelijk loopt.

Voordelen herhaalservice     

  • U hoeft niet meer naar uw huisarts te bellen voor een herhalingsrecept.
  • U hoeft niet aan de balie te wachten, terwijl uw medicijnen klaargemaakt worden. De medicijnen staan al klaar of worden in één keer bij u thuis bezorgd voor een periode van maximaal 3 maanden.
  • U hoeft niet meer zelf in de gaten te houden wanneer uw voorraden op raken.
  • Al uw herhaalmedicatie loopt gelijk.
  • Wij bestellen alle medicatie op tijd, zodat u niet meerdere keren terug hoeft te komen.
  • Deze service wordt u kosteloos aangeboden.

Wijzigingen in uw medicijnen? Geef het aan ons door

Als er wijzigingen zijn in uw medicijnen is het belangrijk dat u deze zo snel mogelijk aan ons doorgeeft. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan medicijnen die gestopt zijn of wijzigingen in gebruik of sterkte.

Vakantie

Bent u met vakantie op een moment dat uw medicijnen weer klaarstaan? Geef dit op tijd, bij voorkeur 3 weken van tevoren, aan ons door. Dan krijgt u uw medicijnen eerder.

Vragen over de herhaalservice?

Heeft u vragen over de herhaalservice of over uw medicijnen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inschrijfformulier Herhaalservice

Wilt u uw medicatie automatisch laten herhalen, schrijf u dan in voor onze herhaalservice. We maken dan iedere drie maanden de medicatie voor u klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2 – Persoonsgegevens

Naam*
MM slash DD slash JJJJ
Bijvoorbeeld: 06-12345678 of 0596-123456
Adres*